Den stora klädbutiken Ellos har under de senaste åren genomgått en förvandling och gått från att enbart sälja kläder till att även ha ett väldigt brett sortiment av inredning, vilket vi även fått se andra klädbutiker göra, exempelvis HM Home och Zara Home. Sett till hela sortimenten sticker Ellos ut med ett bredare utbud i stilar och betydligt fler produkter i varje varugrupp. I början av året lanserade Ellos en helt ny e-handelsplattform (sjösattes även på systersajten Jotex) för att möjliggöra användande av stora datamängder och (Big Data).

Det jag personligen gillar med Ellos nya inredningssektion som växt fram senaste åren är att den innehåller produkter från de vanligaste inredningsstilarna. I mitt tycke blir inredning ALDRIG bra om man bara håller sig till en och samma inredningsstil. Det handlar om att blanda något nytt med något gammalt. Ellos har en hel del möbler, textilier och dekorationer med retro-stil som kompletterats med de industriella, moderna, naturliga, skandinaviska och bohemiska stilarna. Prismässigt ligger Ellos inredning i samma klass som de största svenska inredningsbutikerna.

Efter semestern renoverade vi vårt vardagsrum med nytt trägolv och färg i tak och på väggar. Vi hade tröttnat på våra gamla IKEA-prylar och kände att vi samtidigt kunde passa på att byta ut mycket detaljer. På bilden ser ni lite av sakerna som vi handlade från Ellos. Vi hade först tänkt att köpa grejerna från en konkurrent men hamnade av en slump på Ellos och blev lite smått kära i utbudet. Planerar du att köpa något från Ellos och inte köpt något där de senaste två åren kan vi tipsa om att du kan få 50 % rabatt som ny kund hos Ellos härifrån (sparade oss nästan en tusenlapp på fåtöljen).

En annan trevlig detalj med Ellos är deras Express24-leverans som gör att du kan få din leverans redan dagen efter beställning för endast 69 kr extra (bor du i Norrland eller Gotland tar det ytterligare en dag).

Categories: Heminredning